Hvad er god træningstid?

Vi er så heldige, at vi har mere end 1200 medlemmer i Aakirkeby Idrætsforening som har helt styr på, hvad god træningstid er:

Det er ca. 1 time og 30 minutter placeret i tidsrummet 17.00 – 21.00 på en mandag, tirsdag, onsdag eller torsdag aften, hvilket da også klart fremgår af de ønsker vi får fra de respektive afdelinger/trænere og træningshold forud for sæsonopstart.

Og hvorfor kan vi så ikke levere den vare der efterspørges?

Ja, det er der flere grunde til, men først og fremmest er sagen den, at vi skal skaffe plads til ca. 1200 medlemmer fordelt på knap 60 hold (mini’er såvel som veteraner, motionister og elitespillere),

og til det har vi fået tildelt i alt 30 haltimer pr. uge i hver hal heri indregnet timer i tidsrummet 21.00 – 22.00 for ikke at nævne fredag fra 16.00-22.00.

Naturligvis har vi været på barrikaderne og i detaljer opgjort vores behov til 48 timer ugentlig, men det kunne ikke imødekommes da der også er andre foreninger end Aakirkeby Idrætsforening der skal være i Aakirkeby-hallerne.

Naturligvis har vi også undersøgt, og peget på forskellige alternativer f.eks. har vi foreslået, at vi kunne benytte vores skoler i området, men de fleste forslag er indtil videre blevet afvist.

Tænk om vi havde den ekstra træningshal på Aakirkeby Stadion, men vi giver ikke op.

Har du et kreativt forslag, eller har du spørgsmål til fordelingen af træningstiderne, så skriv til aaif@aaif.dk du kunne selvfølgelig også tale med Aakirkeby-hallerne om planerne for udbygning af halkapaciteten i og omkring Aakirkeby-hallerne.