Aaif svømning

Velkommen til Aaif svømning.

Aaif svømning tilbyder svømning til børn fra 0. - 10. kl. samt seniorsvømning. For børneholdene er der i prisen inkluderet kørsel med bus mellem Aakirkeby og Rønne Svømmehal. For holdet for seniorsvømning, tilbyder vi at formidle kontakt til de øvrige svømmer, så der kan blive arrangeret samkørsel.

Svømmesæsonen er normalt fra oktober til omkring påskeferien.

Til børnene tilbyder vi vandtilvænning, teknik og motion. Vores hovedinstruktør er uddannet svømmeinstruktør og livredder, og vores unge trænere er konkurrencesvømmere med livredderprøve. Derudover har vi nogle hjælpetrænere. Vi tilbyder niveauopdelt træning, så alle børn kan blive tilgodeset. 
Vi er opmærksomme på, om et barn har konkurrencepotentiale, og vil i sådan et tilfælde i samarbejde med forældrene foreslå et konkurrencehold.

Vi har på holdet for vandtilvænning, begyndere og let øvede brug for forældrehjælp. I vil høre mere om dette, når vi nærmer os sæsonstart.

Til seniorerne tilbyder vi teknik og/eller motion. Trænger din teknik til at blive opfrisket, eller har du bare brug for motion, tilbyder vi svømning til seniorer.

Tilmelding her