fodbold

Velkommen til Aa.I.F. fodbold

AAIF Fodbold er en del af Aakirkeby Idrætsforening, der med otte specialafdelinger kan notere et samlet medlemstal på lidt over 800 medlemmer. Heraf er langt de fleste aktive idrætsudøvere.
Aakirkeby Idrætsforening blev stiftet i 1927 og fodboldafdelingen har lige fra starten været en væsentlig del af idrætsforeningen. Aakirkeby Idrætsforening er med sine mange aktive medlemmer en vigtig del af lokalsamfundet i og omkring Aakirkeby. Vi er i AAIF Fodbold meget privilegerede med hensyn til de faciliteter, der står til vores rådighed. Vi har til huse i Aakirkeby Hallerne, der er Bornholms største idræts-, kultur- og konferencecenter, hvilket blandt andet medvirker til, at vi også i indendørssæsonen kan tilbyde vores medlemmer gode træningsmuligheder. Udendørs benytter vi os af det fortrinlige træningsanlæg, der ligger i forbindelse med hallerne og Aakirkeby Stadion. Alt i alt har vi i AAIF Fodbold nogle pragtfulde rammer for vor idræt, som ikke mange klubber kan tilbyde.

Vi har følgende målsætning for AAIF Fodbold:

  • Vi ønsker at være en klub, hvor såvel de sociale som de fodboldmæssige hensyn tilgodeses.
  • Vi ønsker, at det skal være sjovt, udfordrende og spændende at spille fodbold - hele året rundt - på det niveau, der passer til den enkelte spillers lyst, indstilling, ambition og talent. Såvel top som bredde skal tilgodeses og respekteres. Endvidere er målet, at medlemmerne får nogle positive og sunde oplevelser.
  • Vi har klare intentioner om, at klubben skal være et rart sted at være og de sociale relationer prioriteres højt.

Vi lægger stor vægt på at tiltrække så mange børn og unge som muligt. Samt give dem en indholdsrig og spændende fritid og af den vej fastholde dem som spillere i hvor klub.
Frivillige trænere og ledere er efter vores overbevisning trækkraften i alle klubber - også i vores. Der er i AA.I.F Fodbold ca. 30 kvalificerede og engagerede trænere og ledere. De frivillige trænere og ledere er den vigtigste faktor i realiseringen af vores målsætninger. Udover at udvikle og pleje de fodboldmæssige evner hos vores spillere, sørger de også for at få udviklet og fastholdt det gode og positive klubliv, igennem deres daglige kontakt med vores medlemmer.

Alle turneringshold i AA.I.F Fodbold er tilknyttet udendørsturneringer organiseret og styret af BBU (Bornholms Boldspils Union).

AAIF Fodbold har en af Bornholm største ungdomsafdelinger i fodbold. Drenge og piger i alle aldre kan spille fodbold i AAIF. På drenge, herrejunior og seniorplan samarbejder AA.I.F Fodbold med Nyvest. Dette samarbejde kalder vi Midtbornholm.

Det er vores klare mål, at vi skal videreføre de positive tendenser i herreungdomsfodbolden til seniorfodbolden i AA.I.F/Midtbornholm, således vi også på seniorplan er med til at præge toppen af den bornholmske fodbold.

Hvis du har spørgsmål eller du ønsker flere informationer om AA.I.F Fodbold, er du naturligvis velkommen til at kontakte Fodboldudvalget eller vores trænere og ledere.
Du kan også sende en mail til os på fodbold@aaif.dk.

Fodboldudvalget